RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

ФФУ припинила співпрацю з арбітром з бази "Миротворця"

Федерація футболу України оголосила про припинення співпраці з арбітром Анатолієм Жабченком, який входить у базу даних "Миротворця".

"Комітет арбітрів Федерації футболу України припиняє співпрацю з Анатолієм Жабченком. Відповідне рішення було прийнято керівництвом Комітету після розгляду звернення рефері, яке він направив на адресу Комітету", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті ФФУ.

Нагадаємо, Жабченко, який живе в Криму, потрапив у базу даних "Миротворця", так як, за даними ресурсу, отримав російське громадянство і регулярно перетинав кордон України через закриті пункти пропуску.

У липні Жабченко отримав призначення на матч Суперкубка України, проте потім в ФФУ скасували це рішення. У новому сезоні арбітр не працював на матчах Прем'єр-ліги.

Коротко історію з Жабченком, а також ще одним арбітром з бази даних "Миротворця" Юрієм Ваксом, який більше не судить матчі УПЛ, на своїй сторінці в Facebook описав журналіст Родіон Шовкошитний.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що ФФУ видалила слова подяки на адресу ще одного арбітра з бази "Миротворця" Вакса.