RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Головкін - Альварес: відео вечору супербоксу в США

У неділю вранці в американському Лас-Вегасі відбувся один з найцікавіших боксерських поєдинків року. Чемпіон світу за версіями WBA super, IBO, WBC і IBF в середній вазі казах Геннадій Головкін бився з володарем поясу The Ring мексиканцем Саулем Альваресом.

Бій пройде на T-Mobile Arena. Дивіться на "Апострофі" пряму відеотрансляцію поєдинку.

Головкін був фаворитом бою згідно букмекерських котирувань. На перемогу казаха букмекери давали коефіцієнт 1.60, тоді як перемога мексиканця оцінювалася коефіцієнтом 2.40. На нічию букмекери давали коефіцієнт 23.00.

Боксери успішно вклалися в 160 фунтів (72,6 кг), показавши однакову вагу - 160 фунтів.

Зазначимо, що непереможений Головкін до цього бою провів на професійному рингу 37 боїв, 33 з яких виграв достроково. Альварес провів 51 бій. Мексиканець виграв 49 поєдинків (34 достроково). Один бій Сауль програв і ще один завершився внічию.

Альварес в попередньому бою, що відбувся 6 травня 2017 року, переміг співвітчизника, екс-чемпіона за версією WBC в середній вазі, Хуліо Сезара Чавеса молодшого. Відразу після бою під час інтерв'ю Сауль публічно викликав на бій Головкіна, що знаходився в залі. Головкін ефектно піднявся на ринг до "Канело" під музику, під яку він зазвичай виходить на свої бої.

Головкін попередній бій провів 18 березня 2017 року. Король середньої ваги завдав першої поразки американцеві Деніелу Джейкобсу.