RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Прийшов вчасно, але запізнився: Ярмоленко розповів про курйозну ситуацію в "Боруссії"

Лідер збірної України Андрій Ярмоленко розповів про те, що потрапив у курйозну ситуацію в перші дні свого перебування в дортмундській "Боруссії".

"Найбільше вразила сама підготовка до тренувального заняття. Запитав: "У скільки тренування?". Мені кажуть: "О 11:00". Подумав: "Приїду заздалегідь". Заходжу без чогось 10 в роздягальню, а там вже вся команда сидить. Рівно о 10:00 з'являється тренер, пояснює завдання, які будуть, і у нас ціла годину часу на підготовку. Самостійну підготовку.

Кожен сам для себе вирішує, що йому потрібно. Хтось йде в тренажерний зал, хтось - до лікарів, хтось - до масажистів. Повністю індивідуальний підхід, все побудовано на професіоналізмі. Коли о 11:00 ти виходиш на поле, тренер знає - команда вже готова до роботи. Розминки як такої немає. Відразу починаються ігрові серії, буквально з перших хвилин висока інтенсивність", - розповів Ярмоленко в інтерв'ю "Команді №1".

"Після заняття ніхто додому не поспішає. Тренажерний зал, індивідуальна робота - все це є невід'ємним атрибутом. А обід - взагалі обов'язкова умова. Разом поїли і роз'їхалися", - також зазначив український півзахисник.

За словами Ярмоленка, його в команді прийняли добре: "Все відмінно. Хлопці постійно підходять, запитують, чим допомогти. Більше всіх допомагає півзахисник збірної Туреччини Нурі Шахін, з ним ми якось відразу зійшлися. Тут дуже хороший колектив. З кожним днем почуваю себе все впевненіше".

Нагадаємо, Ярмоленко провів у складі "Боруссії" вже два матчі і встиг відзначитися красивим голом, який увійшов до п'ятірки найкращих м'ячів першого туру групового етапу ЛЧ.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що мережу захопило фото синів Ярмоленка в формі "Боруссії".