RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Відомий український баскетболіст влип у скандал через п'яне ДТП: опубліковано відео

Український баскетболіст В'ячеслав Подолян став учасником п'яного ДТП і був затриманий поліцією в ніч з суботи на неділю в Києві, 17 вересня.

31-річний баскетболіст, відомий за своїми виступами за БК "Київ", знаходився в машині, яка врізалася спершу в стовп, а потім у відбійник на Чоколівському бульварі, повідомляє "Київ Оперативний". Водій авто відразу після ДТП зник з місця аварії і залишив у машині двох пасажирів у стані алкогольного сп'яніння. Одним з пасажирів виявився Подолян.

Після ДТП баскетболіст почав вести себе агресивно. Спершу він нападав на випадкових водіїв, які зупинилися, щоб надати допомогу. А після приїзду співробітників поліції Подолян лаявся, погрожував і намагався вдарити поліцейських. Баскетболіста не зупинило навіть те, що йому надягли наручники - він почав махати ногами, вдарив свого товариша і примудрився застрибнути в смітник.

Відзначимо, що в 2005 році Подолян ставав чемпіоном України з баскетболу у складі БК "Київ". Також баскетболіст виступав за БК "Одеса" та "Говерлу".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що брат жертви гучної ДТП за участю авто президента "Карпат" Петра Димінського розповів про підозри на адресу слідства.