RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

"Баварія" розгромила "Шальке" Коноплянки: відеоогляд

У центральному матчі п'ятого туру Бундесліги "Шальке" Євгена Коноплянки приймав "Баварію". Зустріч завершилася крупною перемогою чинних чемпіонів Німеччини.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Шальке" - "Баварія".

"Баварія" двічі протягом п'яти хвилин відзначилася в першому таймі. Спершу Левандовскі реалізував пенальті за гру рукою Налдо, а потім Хамес з меж штрафного поклав м'яч у нижній кут. У другому таймі гості відзначилися ще раз - після красивої передачі Хамеса м'яч в сітку відправив Відаль.

Коноплянка залишився в запасі своєї команди, але з'явився на полі відразу після перерви. В ході другої половини матчу українець запам'ятався одним небезпечним моментом - втік від захисника і пробивав з лівої в дальній кут, але удару трохи не вистачило точності.

"Шальке" - "Баварія" - 0:3
Голи: Левандовскі, 25 (пенальті), Хамес, 29, Відаль, 75

"Шальке": Ферманн, Керер, Налдо, Настасіч, Каліджурі, Маккенна (Емболо, 57), Бенталєб, Очіпка, Горецька, Харіт (Коноплянка, 46), Бюргшталлер (ді Санто, 78)

"Баварія": Ульрайх, Кімміх, Зюле, Мартінес (Хуммельс, 77), Рафінья, Руді, Толіссо (Відаль, 69), Мюллер, Хамес, Коман, Левандовскі (Тіаго, 65)

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що стала відома зарплата Коноплянки в "Шальке".