RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У "Шахтарі" назвали умови для успішної гри проти "Манчестер Сіті"

Гравці "Шахтаря" Тарас Степаненко та Богдан Бутко поділилися думкою про майбутній матч групового етапу Ліги чемпіонів проти "Манчестер Сіті".

МАНЧЕСТЕР СІТІ - ШАХТАР: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

На думку Степаненка, щоб домогтися позитивного результату в Манчестері, "Шахтарю" потрібно не втрачати концентрацію протягом всієї гри.

"Щоб домагатися результату в таких турнірах, потрібно вміти правильно діяти як з м'ячем, так і без нього. Зрозуміло, що ми зустрінемося з командою, володіння у якої за статистикою завжди більше. У "Манчестер Сіті" роблять на це ставку. Ми повинні бути стриманими і сконцентрованими. Думаю, це один з ключових моментів. В атаці "городяни" імпровізують, тому, щоб перемогти, потрібно бути дуже уважними", - наводить слова Степаненка офіційний сайт "Шахтаря".

МАНЧЕСТЕР СІТІ - ШАХТАР: ДЕ ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН

"Треба грати в свій футбол. Не доведе до добра, якщо ми почнемо щось вигадувати, грати верхом, кудись бити. Потрібно не боятися. Звичайно, володіння м'ячем у нас може бути не таким, як ми звикли, все-таки це Ліга чемпіонів, сильний суперник. Можливо, ми десь будемо грати другим номером. Ми до цього готові. Звичайно, не хотілося б мати володіння 20 на 80, але ми готові терпіти, якщо буде потрібно", - сказав Бутко в коментарі "Сегодня".

Також захисник "Шахтаря" відзначив, що нічия на виїзді буде для "гірників" хорошим результатом.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що півзахисник "Ман Сіті" Фернандіньо розповів, чого "городянам" варто побоюватися в грі проти "Шахтаря".