RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Європейський топ-клуб звільнив тренера після ганьби в Лізі чемпіонів

Мюнхенська "Баварія" відправила Карло Анчелотті у відставку з поста головного тренера команди. Таке рішення було прийнято на наступний день після розгромної поразки "Баварії" від ПСЖ в Лізі чемпіонів (0:3).

Керівництво мюнхенського клубу не влаштували результати, які команда показала під керівництвом 58-річного фахівця на початку цього сезону. Так, крім поразки від ПСЖ, в Бундеслізі команда втратила вже 5 очок в шести турах і йде тільки на третій позиції.

Виконуючим обов'язки головного тренера команди призначений Віллі Саньоль, який працював асистентом Анчелотті.

"Виступ клубу на старті сезону не співпав з нашими очікуваннями. Гра в Парижі підтвердила необхідність зробити висновки. Хасан Саліхаміджич і я провели з Карло грунтовну розмову і повідомили йому наше рішення. Я хочу подякувати Карло за співпрацю і шкодую про те, що все прийшло до такого підсумку. Карло - мій друг і залишиться ним, але ми були змушені прийняти професійне рішення заради "Баварії", - зазначив голова правління мюнхенського клубу Карл-Хайнц Румменіге.

Нагадаємо, Анчелотті очолював "Баварію" з 2016 року. Під його керівництвом команда в минулому сезоні виграла Бундеслігу, а також двічі ставала володарем Суперкубка Німеччини.

Раніше "Апостроф" опублікував відеоогляд матчу ПСЖ - "Баварія".