RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

"Динамо" - "Шахтар": головні тренери команд розкритикували суддівство матчу

Олександр Хацкевич і Паулу Фонсека залишилися незадоволені суддівством центрального матчу 13-го туру Прем'єр-ліги, в якому "Динамо" і "Шахтар" розійшлися миром (0:0).

"Динамо" - "Шахтар": дивитися відео матчу

"На жаль, суддівська помилка, яка повинна була бути, сталася. Чистий пенальті, коли Бутко зіграв рукою в м'яч, що летів у площину воріт, - в нашому розумінні це сприйнялося дуже гостро. Просто неподобство! Якщо проводиться чемпіонат для однієї команди, будь ласка, немає питань. Але за такі помилки суддів треба карати, вони теж повинні нести відповідальність. І взагалі на такі ігри треба, щоб судді були кваліфікованими, а цей суддя перед матчем був біліше своєї жовтої майки", - наводить слова Хацкевича Dynamo.kiev. ua.

У той же час Фонсека залишився незадоволений тим, що півзахисник "Динамо" Денис Гармаш не отримав картку за свою грубу гру протягом матчу.

"Що я можу сказати про суддівство... Для арбітра був досить складний матч. Так, було багато фолів. Неможливо показувати нормальний футбол, коли гра постійно зупиняється. І завжди, коли я буду щось бачити, буду про це говорити. Не може такого бути, щоб якийсь певний гравець фолив таку кількість разів, і йому нічого за це не було. я цього не визнаю. Чи говорив я про Гармаша? Це ви назвали це ім'я. Всі бачили, крім однієї людини"- зазначив португалець .

Нагадаємо, матч судила бригада арбітрів на чолі з Віталієм Романовим.