RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Іншого виходу немає: Шевченко зробив оптимістичну заяву про збірну України

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко пообіцяв, що збірна України виконає завдання виходу на чемпіонат Європи-2020.

Про це Шевченко сказав в ході прес-конференції, повідомляє Dynamo.kiev.ua.

"У мене іншого виходу немає. Головне - результат. Переді мною стоїть завдання вивести збірну України на Євро-2020. Упевнений, що ми це завдання вирішимо. З першого або другого місця в групі - вже друге питання. А наскільки складно нам буде вирішувати це завдання, зможемо сказати після жеребкування. Чи гарантую я, що збірна України поїде на чемпіонат Європи? Звичайно, гарантую", - сказав Шевченко.

"Потрібно змінити якість гри в матчах з сильними суперниками. Глобально покращувати гру нам не треба - структура цієї гри у нас є, вона налаштована на створення. Міняти цю структуру я не збираюся, а збираюся поліпшити гру в плані реалізації моментів. Якщо футболісти покажуть 100% своїх можливостей, то завдання виходу на Євро-2020 ми вирішимо", - також сказав Шевченко.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", в ФФУ прийняли рішення залишити Шевченка на посаді головного тренера збірної України.