RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Прощай, Буффон: збірна Італії вперше за 60 років не зіграє на чемпіонаті світу

Збірна Італії сенсаційно не зуміла пробитися на чемпіонат світу-2018. У матчах плей-офф європейської кваліфікації італійці поступилися збірній Швеції.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Італія - Швеція.

Після поразки з рахунком 0:1 у виїзному матчі Італія не змогла розпечатати ворота Швеції і в матчі-відповіді. По ходу зустрічі "Скуадра Адзурра" створила ряд моментів, проте м'яч так і не опинився у воротах шведів, які майже весь матч провели в обороні. Також варто відзначити, що в першому таймі арбітр міг призначати пенальті у ворота Буффона за гру рукою, проте не зробив цього.

Італія не зіграє на чемпіонаті світу вперше за 60 років, а Буффон не поїде на шостий для себе ЧС. Влітку італійський голкіпер планує завершити кар'єру і, ймовірно, незабаром попрощається зі збірною Італії.

Італія - Швеція - 0:0 (перший матч 0:1)

Італія: Буффон, К'єлліні, Бонуччі, Барцальї, Кандрева (Бернардескі, 76), Пароло, Флоренці, Жоржиньо, Дарміан (Ель Шаараві, 63), Габбьядіні (Белотті, 63), Іммобіле

Швеція: Ольсен, Лустіг, Лінделеф, Гранквіст, Аугустінссон, Клаессон (Роден, 72), Ларссон, Йоханссон (Свенсон, 19), Форсберг, Тойвонен (Телін, 55), Берг.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що путівки на чемпіонат світу завоювали збірні Хорватії та Швейцарії.