RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Прикриваються патріотизмом: гравці "Шахтаря" висловилися про розмову з ультрас

Андрій Пятов і Тарас Степаненко прокоментували жорстку розмову з ультрас, які зупинили автобус з командою "Шахтаря".

"Мені не дуже подобається, коли ділять українців на правильних і неправильних; коли тобі кажуть, що позбавлять громадянства за те, що ти не надів футболку, незважаючи на те, що ти з 17 років являєшся гравцем збірної України і з того ж віку співаєш гімн України .

Що стосується патріотизму, то я хочу сказати одне: я як громадянин України, плачу зі своєї зарплати податки, які йдуть на те, щоб отримували зарплати наші військові, вчителі, лікарі, будівельники. І мені здається, що я один заплатив податків більше, ніж все "Динамо" разом узяте. Чи то в цій ситуації потрібно дивитися на патріотизм, чи то купити футболку за 200 гривень, чи то заплатити податки, тому що всі ми знаємо - футболісти, які грають в топ-клубах, не бідні люди.

Не потрібно робити з патріотизму бізнес, кожен допомагає чим може, і не афішує це. Ніхто з нас на цьому не піариться і не виносить це на обговорення громадськості. Кожен українець в "Шахтарі" - патріот. Ми любимо свою країну, захищаємо кольори нашої країни і робимо все правильно", - наводить слова Степаненка Footboom.com.

"З приводу бесіди з ультрас - хлопцям все висловив. Ще обміркував, хочу сказати одне. Вони прикриваються патріотизмом, пред'являючи нам, футболістам, які грають за збірну України. Поєднувати футбол з патріотизмом? Ми доводимо на поле, які ми патріоти в своїй роботі. доводимо, щоб нашу країну знали в усьому світі. Погано чи добре ми це робимо - нехай розбирають тренери та журналісти. А з приводу патріотизму - у нас кожна людина має свою особисту думку, кому і як допомагати.

Ми це робимо. Хочу, щоб вони не прикривалися своїм патріотизмом і не лізли в футбол. Кожен повинен займатися своєю справою. Тоді наша країна буде більш стабільною і незалежною", - зазначив Пятов, повідомляє Terrikon.

Також голкіпер "Шахтаря" напередодні Дня Збройних сил України побажав, щоб ВСУ ставали могутніше і стабільніше: "Хочу побажати нашим збройним силам, щоб вони ставали могутніше і стабільніше. Побажаю, щоб у нас була сильна армія, сильна і незалежна країна".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що з'явилося відео виходу гравців "Шахтаря" на поле в патріотичних футболках.