RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Що Ломаченко зробить з Рігондо: експерт спрогнозував сценарій бою

Коментатор і експерт боксу В'ячеслав Поночовний дав свій прогноз на бій між українцем Василем Ломаченком та кубинцем Гільєрмо Рігондо, який пройде рано вранці 10 грудня за київським часом.

Своїм прогнозом Поночовний поділився в інтерв'ю "Апострофу".

"Я, звичайно ж, хочу, щоб Василь здобув дострокову перемогу і бачу, що у нього великі шанси на це. Так як Рігондо, незважаючи на всю свою обережність, технічність і хороші рефлекси, припускається помилок і раніше неодноразово бував в нокдауні. Я думаю , що це якраз той випадок, коли Василь стане першим, хто достроково переможе, та й взагалі переможе Рігондо.

Пішла вже така тенденція, за Василем навіть закріпилося негласне прізвисько "Ломаченко ноумасс", яке означає, що ніхто не може продовжувати. Якщо це не буде нокаут одним ударом, то Ломаченко своїми діями настільки задавить Рігондо, настільки високий темп йому запропонує, що той просто може відмовитися від продовження бою. Хоча, звичайно, Рігондо ніби як не з тих хлопців, які відмовляються від продовження бою", - сказав Поночовний.

"Мій прогноз - однозначно, перемога Василя Ломаченка. Єдине, тут важко зрозуміти, виграє він достроково або за очками. Я схиляюся до того, що Василь цілком може достроково перемогти Рігондо. Тут 50 на 50. І це буде, швидше за все, друга половина бою. Але перемога українця - це однозначно", - також підкреслив експерт.

На думку Поночовного, Ломаченко постарається зробити поєдинок яскравим: "Рігондо є дуже обережним боксером, але при цьому дуже технічним, чітким, акцентованим. Але багато хто позіхає і засипає на його поєдинках. Ще один момент - зустрічаються двоє лівшів. Ломаченко діє в правосторонній стійці , як і Рігондо. і теж вважається, що це не найкращий варіант для видовищного поєдинку. Але я думаю, що наш "Хай Тек" своїми діями зробить все для того, щоб цей бій був яскравим".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що відбулася церемонія зважування перед боєм Ломаченко і Рігондо.