RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Було тривожно: українська біатлоністка розкрила секрет успішного повернення після декрету

Українка Віта Семеренко, яка завоювала свою першу медаль на етапі Кубка світу після повернення з декретної відпустки, розкрила секрет свого успіху.

"У чому секрет повернення на подіум? Ніяких секретів тут немає. Дуже сильно вдячна своєму тренеру Григорію Шамраю за те, що він повірив у мене, а я повірила в нього. Ніколи не забуду перше тренування після народження дитини, це було в Сумах. Коли він говорив: "Віта, якщо ми не спробуємо, то не дізнаємося нічого...". І я погодилася.

А так було тривожно повертатися в біатлон. Розуміла, що конкуренція дуже сильна, що три роки - дуже велика перерва. Так що завдяки тренеру, а також, звичайно, завдяки своєму чоловікові я повернулася в спорт. Після народження дитини чоловік протягом двох місяців кожен день говорив мені, що потрібно повернутися. Я говорила: "Ні, не хочу", а він говорив: "Давай!", - розповіла Семеренко на прес-конференції після спринтерської гонки.

Також біатлоністка подякувала за свою медаль персоналу збірної України: "Звичайно, спасибі сервіс-бригаді за прекрасне ковзання лиж. Це було 50 відсотків мого успіху".

Раніше "Апостроф" опублікував календар третього етапу Кубка світу з біатлону.