RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Тут привітні люди: тренер "Шахтаря" розповів про життя в Україні

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека розповів про своє життя в Україні, а також про відносини з фанатами "Динамо" в Києві.

Про це португальський фахівець розповів в інтерв'ю "Газеті по-українськи".

"Україна здивувала багатьма речами. Перед тим, як очолити "Шахтар" я всього лише раз був в Україні - грав з "Брагою" у Львові. На жаль, я дуже часто пояснюю це португальцям. Те, що ми в Португалії чуємо про Україну, в більшості випадків пов'язано з війною. Мої земляки зовсім не розуміють, що таке Україна і що значить жити тут.

Жити в Києві, це як жити в Лісабоні або іншому великому європейському місті. У нас все тут є. Люди дуже привітні і добре ставляться до мене. З першого дня в Україні я відчував тут себе дуже затишно. Так, тут нова для мене культура. А українці дещо відрізняються від португальців. Але я навчився багатьом речам. Це новий досвід для мене", - сказав Фонсека.

"Я живу в місті нашого головного суперника і можу спокійно ходити вулицями, в ресторан або торговий центр. Навіть вболівальники "Динамо" поважають мене і завжди намагаються перекинутися зі мною кількома добрими словами. Це дуже важливо для тренера. Що я можу ще хотіти? Нічого", - також зазначив португалець.

Нагадаємо, під керівництвом Фонсекі в поточному сезоні "Шахтар" зумів вийти в плей-офф Ліги чемпіонів, де зіграє з "Ромою".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в "Шахтарі" відповіли на заяву бойовиків ДНР.