RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Усик - Брієдіс: названо сильні і слабкі сторони боксерів

Коментатор і експерт боксу В'ячеслав Поночовний назвав сильні і слабкі сторони Олександра Усика і Майріса Брієдіса, які 27 січня проведуть півфінальний бій Всесвітньої суперсерії боксу.

Про це Поночовний розповів в інтерв'ю "Апострофу".

УСИК - БРІЄДІС: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ БОЮ

"Сильні сторони Усика ми всі знаємо - це, звичайно ж, швидкість, швидкість ніг, техніка, тобто маневреність. Він постійно в русі, не стоїть на місці. Може, десь можна погодитися з критиками, які говорять, що у Олександра немає разового гарматного удару. Хоча якщо подивитися його бої, то він поклав не одного суперника на канвас, у нього були одноударні нокаути. Але в цілому він розраховує на шквал ударів, ураган в рингу. Тобто навіть якщо йому не вдається покласти суперника одним ударом, то він влаштовує таке пекло, що рефері змушений зупиняти бій.

Я думаю, що і в поєдинку з Брієдісом може бути подібна ситуація. Ось як, наприклад, з Марко Хуком, коли він не міг його завалити одним ударом, але добив німця в 10-му раунді завдяки великій серійній роботі, урагану, високого темпу. Брієдіс може такого темпу і не витримати", - сказав Поночовний.

"Що стосується Брієдіса, він теж досить умілий суперник і перший боксер з Латвії, який став чемпіоном світу. Я уважно переглянув багато його поєдинків. І раніше дивився, коли він ще забирався в суперважку вагу. У є нього "коронка", якої варто побоюватися і яку він використовує як проти правші, так і проти лівші - це правий аперкот знизу. Найчастіше він його вставляє дуже несподівано, і його варто побоюватися.

Я переглянув і деякі поєдинки Олександра Усика, особливо з Майклом Хантером, і іноді ці апперкоти від американця проходили. Таких ударів було небагато, але Саша їх пропускав. Це найголовніший козир Брієдіса, який може бути небезпечний для Усика. Ну і, звичайно ж, рідні стіни допомагатимуть Брієдісу", - зазначив телекоментатор.

Більше читайте на "Апострофі": Усик може влаштувати таке пекло в рингу, що Брієдіс не витримає - коментатор боксу.

Раніше "Апостроф" опублікував повне відео церемонії зважування перед боєм Усика і Брієдіса.