RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Усика можуть змусити провести бій з російським ветераном

Українець Олександр Усик може провести поєдинок проти 38-річного чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) росіянина Дениса Лебедєва.

Бій відбудеться у тому випадку, якщо український боксер виграє в фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії, який відбудеться 12 травня. Про це повідомив менеджер Лебедєва Вадим Корнілов.

Зараз російський боксер оголошений чемпіоном "у відпустці". Таким чином, титул чемпіона WBA у вазі до 90,71 кг отримає переможець півфіналу WBSS, в якому зійдуться росіянин Мурат Гассієв і кубинець Юнієр Дортікос.

"Всесвітня боксерська асоціація випустила резолюцію, згідно з якою, Денис отримав статус "чемпіон у відпустці". Згідно з правилами, в об'єднавчому поєдинку повинен бути виставлений титул суперчемпіона, тому WBA не може бути одночасно як суперчемпіона, так і регулярного чемпіона. Фінал суперсерії відбудеться в травні, після чого WBA оголосить про переговори між її переможцем і Денисом Лебедєвим, щоб виявити найсильнішого боксера в цій ваговій категорії", – сказав представник Лебедєва.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що відомий боксер образив українського чемпіона.