RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Легендарний Лох зазнав фіаско на Олімпіаді-2018

Легендарний німецький саночник Фелікс Лох не зміг стати першим в історії Олімпійських ігор чотириразовим володарем золотих медалей в санному спорті.

Як повідомляє "Апостроф", Лох через власну кричущу помилку втратив золоту медаль у фінальному заїзді на Олімпіаді 2018 у Пхьончхані.

ОЛІМПІАДА 2018: ВСІ РЕЗУЛЬТАТИ 11 ЛЮТОГО

Впевнено лідируючи після трьох заїздів, Лох спокійно вийшов на фінальну спробу. Та й перша половина фінального заїзду не віщувала лиха. "Залізний Фелікс" спокійно зберігав перевагу 0,2 секунди над австрійцем Девідом Гляйршером.

Але потім сталася фатальна помилка, яка залишила Лоха не тільки без "золота", але й взагалі позбавила шансів на медаль. "Залізний Фелікс" ногою зачепив борт і втратив дорогоцінні секунди. У підсумку, Лох посів лише п'яте місце.

Після фінішу на Лоха було шкода дивитися. До спортсмена одразу підбіг його батько та тренер Норберт Лох, кілька хвилин заспокоювавши сина.

Зазначимо, що Лох міг стати першим в історії чотириразовим олімпійським чемпіоном в санному спорті. У Фелікса три золота. Стільки ж у ще однієї легенди санного спорту німця Георга Хакля, який виграв три Олімпіади поспіль з 1992 по 1998 роки. Лох виграв Ігри у Ванкувері і Сочі.

МЕДАЛЬНИЙ ЗАЛІК ОЛІМПІАДИ 2018

Проте, у Лоха ще буде шанс на четверте "золото" у Пхьончхані. 15 лютого буде розіграно медалі в змішаній командній гонці, де Німеччина є фаворитом.

А в одиночних санях "золото" виграв австрієць Девід Гляйршер, "срібло" у американця Кріса Маздзера, а "бронза" у німця Йоханнеса Людвіга.