RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Здригнулася рука: росіяни епічно програли битву за фінал Олімпійських ігор

Збірна ОАР з керлінгу не змогла пробитися у фінал турніру в міксті на Зимових Олімпійських іграх в Пхенчхані через дитячу помилку російського керлінгіста Олександра Крушельницького.

Як повідомляє "Апостроф", Крушельницький, виконуючи вирішальний кидок, пустив камінь занадто сильно і той покинув межі дому, подарувавши команді Швейцарії путівку в фінал.

ОЛІМПІАДА 2019: ВСІ РЕЗУЛЬТАТИ 12 ЛЮТОГО

Перед заключним кидком Крушельницького у восьмому енді росіяни програвали швейцарцям одне очко і йому потрібно було просто поставити камінь в середину дому, щоб перевести гру в оверенд. А при вдалому кидку росіяни взагалі могли вийти в фінал.

Але Крушельницький перестарався і пустив камінь занадто сильно. Його напарниця по команді і дружина Анастасія Бризгалова нічого не змогла зробити.

У підсумку, Швейцарія виграла енд і весь матч.

"Мій кидок останній не вийшов, ну і потім хвилювання позначилося і не змогли привезти. Все вже відбулося, потрібно залишити це в минулому і боротися за медалі", - сказала після матчу Бризгалова.

Цікаво, що росіяни грали зі швейцарцями в останньому турі групового раунду. У тому матчі російські керлінгісти також програли через грубі помилки. Виграючи 7:2, команда ОАР поступилася Женні Перре і Мартіну Ріос з рахунком 8:9.

У фіналі швейцарці зіграють з Канадою. А команда ОАР в матчі за "бронзу" битиметься з керлінгістами з Норвегії.

Читайте також: Вже не перші: Росія програла золоті медалі у фігурному катанні на Олімпіаді

ОЛІМПІАДА 2018

Керлінг. Мікст. 1/2 фіналу

ОАР - ШВЕЙЦАРІЯ - 5:7 (0:2, 2:0, 0:1, 0:1, 2:0, 1:0, 0:2, 0:1)