RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

"Шахтар" у вольовому стилі обіграв "Рому" в Лізі чемпіонів: відеоогляд

У Харкові відбувся перший матч 1/8 фіналу Ліги Європи між "Шахтарем" і "Ромою". "Гірники" здобули вольову перемогу.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Рома".

"Шахтар" створив небезпечний момент вже на перших хвилинах матчу, але Феррейрі не дозволили замкнути передачу Ісмаїлі. І тут же "Рома" відповіла своїм моментом - після подачі кутового Джеко підставив ногу, а Пятов відбив удар на лінії воріт. Відкрити рахунок в матчі вдалося "Ромі" - під кінець тайму Юндер після пасу Джеко опинився перед П'ятовим і переграв голкіпера.

Після перерви "Шахтар" активізувався і швидко зрівняв рахунок. Ракицький видав пас через все поле, Феррейра обіграв Маноласа і точно пробив низом. Слідом Марлос міг виводити "гірників" вперед, але Аліссон зреагував на удар бразильця з українським паспортом метрів з десяти. Повести в рахунку "Шахтарю" вдалося на 71-й хвилині. Марлос заробив штрафний, а Фред ефектно його реалізував.

На останніх секундах матчу "Шахтар" міг забивати ще раз, але стовідсотковий момент не реалізував Феррейра - аргентинець бив з кількох метрів, але Бруно на лінії воріт підставив ногу.

Матч-відповідь команди проведуть 13 березня.

"Шахтар" - "Рома": відео голів

"Шахтар" - "Рома" - 2:1
Голи: Феррейра, 52, Фред, 71 - Юндер, 41.

"Шахтар": Пятов, Бутко, Ракицький, Кривцов (Ордець, 45+3), Ісмаїлі, Степаненко, Фред, Марлос, Тайсон, Бернард (Коваленко, 90+2), Феррейра.

"Рома": Аліссон, Флоренці (Бруно Перес, 72), Фасіо, Манолас, Коларов, Де Россі, Строотман, Юндер (Жерсон, 72), Наінгголан (Дефрель, 83), Перотті, Джеко.

Попередження: Феррейра, Тайсон - Перотті.