RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Сказав би арбітру те ж саме: Буффон зробив нову заяву з приводу скандального видалення в матчі з "Реалом"

Воротар "Ювентуса" Джанлуїджі Буффон заявив, що він не шкодує про сказане на адресу арбітра Майкла Олівера і міг би повторити свої слова знову.

Нагадаємо, що Олівер призначив пенальті у ворота "Ювентуса" в кінцівці матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів з "Реалом" (3: 1). При цьому арбітр показав Буффону червону картку за занадто активний протест проти призначення 11-метрового.

"Мені не потрібно відмовлятися від своїх слів. Я людина, яка відчуває страх, гнів і інші емоції, і вони впливають на мої вчинки. Часом людина може сказати те, що інші порахують надмірним. Але я саме такий, Джіджі Буффон.

Людині, повністю присвятив себе спорту і живе ним, не можна просити бути стриманою. Навіть якщо я перебільшив, то мої дії були логічними. Я б знову сказав все те саме. Можливо, я був би більш тактовний, але суть від цього не змінилася б. Я не відмовляюся від своїх думок.

Я сказав судді, що він не повинен був призначати той пенальті. Вважаю, що більш досвідчений арбітр не зробив би цього, щоб не стати героєм матчу. Він би дав командам продовжити матч у додатковий час. Для того, щоб все вирішилося в боротьбі.

Напевно Олівера чекає відмінна кар'єра, але зараз він занадто молодий для таких матчів. На жаль для нього, він потрапив в складну для себе ситуацію.

Я більше не злюся на нього. Але в той момент я відчував себе не покараним, а скоріше обдуреним. Справа навіть не в підсумковому результаті, а в той вечір. Такий момент більше не повториться. У нас була можливість увійти в історію "Ювентуса" і італійського футболу. Разом з перемогою "Роми" це було чимось неймовірним.

У мене в кар'єрі були поразки і в більш важливих матчах, але ніколи гра не проходила таким чином. Це був мій найдивовижніший і захоплюючий матч за "Ювентус". Я не кажу, що там точно не було пенальті. Вважаю, що це була спірна ситуація. Досвідчений суддя не став би приймати в такій ситуації рішення, яке все змінилося б за 20 секунд до кінця матчу. Дайте мені можливість захищати свою команду і п'ять тисяч фанатів, які приїхали в Мадрид, щоб "Ювентус". Я повинен захищати їх. Я повинен був зробити це, навіть якщо б це зіпсувало мою репутацію ", - наводить слова Буффона Football Italia.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Буффон сказав арбітру.