RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Чотири місяці без зарплати: Ребров розкрив цікаві деталі свого звільнення

Колишній головний тренер "Динамо" Сергій Ребров розповів про деталі свого звільнення з "Аль-Ахлі".

Слова Реброва наводить "Команда №1".

"Піднесли мою відставку, звичайно, не дуже красиво, але для мене не стало несподіваним те, що наша співпраця добігає кінця. Мій контракт, підписаний за схемою "1+1", підходив до свого завершення, пролонгувати його ще на один рік ми могли тільки з обопільної згоди.

У мене була розмова з новими керівниками клубу, і я озвучив їм свою позицію. Справа в тому, що ось уже більше чотирьох місяців футболістам і тренерам не платять заробітну плату, і те, що в такій ситуації ми до останнього туру билися за чемпіонський титул, - велика заслуга команди. Деяких гравців мені доводилося буквально вмовляти, щоб вони залишилися до кінця сезону", - розповів Ребров.

"За час моєї роботи в клубі змінилося три президенти. З останнім з них я практично не розмовляв. Була розмова з одним з віце-президентів, який сказав, що клуб хоче, щоб я продовжив контракт, але я твердо відповів: "Поки не розрахуєтесь з футболістами, навіть розмовляти на цю тему не буду". Ось вони, мабуть, і вирішили піднести цю ситуацію так, ніби тренер не влаштував клуб, і не стали чекати двох матчів 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Азії", - також зазначив український фахівець .

"І справа не тільки в боргах і в ситуації в клубі. У мене народилася дитина, і мені було б складно продовжувати там роботу. Так що мій вибір був очевидний", - додав Ребров.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Ребров дізнався про своє звільнення від журналіста.