RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Баварія - Реал: історичні факти про битву футбольних титанів у Лізі чемпіонів

Мюнхенська "Баварія" і мадридський "Реал" розіграють путівку в фінал Ліги чемпіонів. Матчі двох грандів європейського футболу пройдуть 25 квітня і 1 травня.

БАВАРІЯ - РЕАЛ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

"Баварія" і "Реал" є рекордсменами за кількістю очних протистоянь в єврокубках. Німецький та іспанський клуби зустрінуться на полі вже в 25-й раз, в тому числі - в четвертий раз в історії будуть боротися один з одним за вихід у фінал. У попередніх 24 поєдинках команди здобули по одинадцять перемог при двох нічиїх.

З дванадцяти матчів на поле "Баварії" дев'ять завершилися перемогами мюнхенців, один раз команди зіграли внічию і ще двічі перемогу з Німеччини вдалося відвезти "Реалу", причому - в останніх двох протистояннях.

БАВАРІЯ - РЕАЛ: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

Всього плей-офф головного клубного турніру Європи команди зустрічалися одинадцять разів. "Реал" був сильнішим в шести випадках, "Баварія" - в п'яти.

Остання зустріч команд відбулася зовсім недавно - в минулому сезоні "Реал" на шляху до титулу пройшов "Баварію" в чвертьфіналі (2:1, 4:2 в додатковий час).

Спецпроект Ліга Чемпіонів-2018: Шлях до Києва - всі новини, голи, огляди матчів

Цікаво також те, що в останніх п'яти матчах "Реал" обіграв "Баварію", причому зробив це з різницею голів 13:4.

Варто також відзначити, що лідер "Реала" Кріштіану Роналду є справжнім експертом по "Баварії". На його рахунку - дев'ять голів у шести матчах проти мюнхенців.

Додамо, що для "Баварії" нинішній півфінал - одинадцятий в історії клубу в ЛЧ (без урахування Кубка чемпіонів). У той же час "Реал" дійшов до півфіналу турніру в рекордний тринадцятий раз і у восьмий раз поспіль.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що форвард "Баварії" зробив гучну заяву по матчу проти "Реала".