RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Динамо - Шахтар: відомий тренер дав прогноз на фінал Кубка України

Екс-тренер збірної України і "Динамо" Йожеф Сабо дав свій прогноз на фінал Кубка України, в якому кияни зустрінуться з "Шахтарем".

ДИНАМО - ШАХТАР: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Слова Сабо наводить "Команда №1".

"Фінал Кубка - це завжди окрема історія, одна гра, в якій будь-який фіналіст може зібратися і проявити свої найкращі сторони. Тренерам "Шахтаря" і "Динамо" не потрібно особливо накручувати своїх підопічних. Настрій і без того буде особливий. Думаю ми побачимо дуже цікавий поєдинок", - сказав Сабо.

"Деякі говорять, мовляв, хто у нас забиває першим, той і виграє. Може це і так. Точно знаю, що якщо рахунок відкриє "Динамо", воно закриється, а якщо "Шахтар", то у нього буде відмінний шанс забити ще... Вважаю, що шанси в майбутньому фіналі - 50 на 50", - зазначив фахівець.

"Динамівця і "гірникам" вже нічим здивувати один одного. У "Шахтаря" грає один і той же склад. Фонсека може замінити хіба що одного виконавця. Адже не секрет, що величезна роль у "гірників" відведена Марлосу. Його Хацкевич закриє в першу чергу. Також "біло-сині" позбавлять швидкості Тайсона і Ісмаїлі, у якого, на мою думку, два серця. Не сумніваюся, тренер "Динамо" вибере ту ж тактику, що і в недавньому переможному поєдинку з "оранжево-чорними" (1:0) ", - додав Сабо.

Нагадаємо, фінал Кубка України "Динамо" - "Шахтар" відбудеться сьогодні, 9 травня.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що "Динамо" і "Шахтар" висунули вимоги до газону, на якому пройде фінал Кубка України.