RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Клас є клас: тренер "Динамо" пояснив поразку від "Шахтаря"

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував поразку своєї команди від "Шахтаря" (0:2) у фіналі Кубка України.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Динамо" - "Шахтар".

"Клас є клас, потрібно дивитися правді в очі. Звичайно, і я, і команда засмучені, тому що це все-таки трофей, який нам теж хотілося завоювати. Але що зробиш? Адже рівень майстерності команди суперника сьогодні був вище, вони свої моменти реалізували. Ми, на жаль, свої моменти не реалізували.

Пропущені м'ячі говорять про клас. Ми кидаємо аут, помилка на чужій половині поля, швидкий перехід у "Шахтаря" вийшов. Там не було видно, хто кого не підстрахував. Зрозуміло, що провал був. Щодо другого голу - Денис Бойко, воротар з таким досвідом, не має права пропускати такі м'ячі. Ми можемо говорити, що Денис Гармаш почав поспішати, Денис Бойко допустив помилку, але все одно грає команда.

За помилки карають. У "Шахтаря" теж були помилки, але ми їх за це не покарали. Це ще раз говорить про клас футболістів. Так, хороші, молоді хлопці, але ще працювати і працювати в плані як ментальності, так і технічного оснащення, тактичного. Команда тільки три місяці разом. Зрозуміло, що будуть і хороші ігри, і невдалі. Дуже багато було браку в простих ситуаціях ", - наводить слова Хацкевича Кореспондент.

Варто відзначити, що "Шахтар" перервав триматчеву серію без перемог проти "Динамо".

Раніше "Апостроф" публікував відеоогляд матчу "Динамо" - "Шахтар".