RU  UA  EN

Неділя, 22 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Спорт

Новини

22 вересня

21 вересня

Всі новини

Головне - зберігати спокій: в "Ліверпулі" назвали рецепт успіху на фінал Ліги чемпіонів

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп і капітан "червоних" Джордан Хендерсон прокоментували майбутню зустріч з "Реалом" у фіналі Ліги чемпіонів.

РЕАЛ - ЛІВЕРПУЛЬ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

"Фінал Ліги чемпіонів - серйозна штука. Будучи тренером, тобі треба зробити для підготовки дуже багато, в основному на тренуваннях. Але головне - зберігати спокій. Досвід дуже важливий. Перед матчем у "Реала" буде перевага, але все вирішується на полі. Мадридці дуже сильні, але вони ще не зустрічалися з нами", - зазначив Клопп.

"Ми в фіналі, тому що ми - "Ліверпуль". Такі матчі в крові у цього клубу. Він звик до великих перемог. Ми не можемо змагатися з "Реалом" на його рівні, але в футболі існує тактика, щоб перетягнути суперника на свій рівень. Для перемоги в фіналі будь-якій команді треба трохи удачі. Це стосується і нас самих. Потрібно бути готовими до будь-яких випробувань", - також підкреслив головний тренер "Ліверпуля".

"Реал" - фантастична команда з фантастичними гравцями. Але і у нас відмінні футболісти. Якщо зіграємо так, як ми можемо, у нас все може вийти", - сказав Хендерсон.

Нагадаємо, матч "Реал" - "Ліверпуль" пройде сьогодні, 26 травня, в Києві.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що капітан "Реала" Серхіо Рамос тепло відгукнувся про Україну.