RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Було схоже на рестлінг: у "Ліверпулі" назвали ключові причини поразки в фіналі ЛЧ

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп прокоментував поразку від "Реала" в фіналі Ліги чемпіонів.

РЕАЛ - ЛІВЕРПУЛЬ: ВІДЕО НАЙКРАЩИХ МОМЕНТІВ МАТЧУ

Слова Клоппа наводить Sports.ru.

"Звичайно, травма Салаха - це був важливий момент. Знаю, що якщо ви програли і щось говорите після матчу, то здається, ніби ви виправдовуєтеся. Але епізод з травмою Мо був схожий на рестлінг, а йому дійсно не повезло в тому епізоді. Здається, травма серйозна. І шок команди від цієї втрати був відчутний. Ми трохи втратили нитку гри, "Реал" намагався цим скористатися, але в підсумку перший тайм завершився з рахунком 0:0. І потім вирішальний момент - це перший гол, який трапився досить дивно", - сказав Клопп.

"Заміна Бейла виявилася вирішальною, він забив просто неймовірний гол. Але у нас були відрізки в матчі, коли ми були в порядку. На ділі різниця лише в тому, що для перемоги в таких матчах у вас повинна бути удача. У нас її не було, і ми повинні це визнати. Зараз ми дивимося на результат і думаємо тільки: "Ох, як же це все сталося з нами?". Але гра закінчена, і результат не зміниться", - також зазначив наставник "Ліверпуля".

Крім того, Клопп висловився про помилки голкіпера Лоріса Каріуса: "Це його помилка - він це знає, я знаю, ви знаєте. Це був не його вечір, це точно. Але тепер ми повинні рухатися далі. Ми будемо з ним далі і підтримаємо, це без сумнівів".

Нагадаємо, "Ліверпуль" поступився "Реалу" з рахунком 1:3.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Кріштіану Роналду заінтригував фанатів заявою про своє майбутнє.