RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Знаменита тенісистка оцінила шанси Світоліной виграти "Ролан Гаррос"

Колишня перша ракетка світу Кім Клійстерс заявила, що українська тенісистка Еліна Світоліна здатна стати переможницею турніру "Ролан Гаррос".

"Звичайно ж, Світоліна може здобути перемогу на турнірі, але, як тенісистка, можу з упевненістю сказати, що зробити це буде непросто. Навіть потрапляння на турнір "Великого шолома" - важке завдання, не кажучи вже про перемогу. "Ролан Гаррос" триває більше двох тижнів - це величезне навантаження, яка вимагає істотних фізичних зусиль. Після успішної кваліфікації завжди починається новий, набагато більш складний етап: зростає рівень тиску і відповідальності, до тебе прикута багато уваги. Поєднання всіх цих умов робить задачу дійти до фіналу ще важче.

Еліна демонструє відмінний теніс, вона чудово виступила в Римі, вигравши турнір, знаходиться в гарній фізичній і психологічній формі, що є головною умовою для успішного виступу на змаганнях подібного рівня. Особисто мені, як екс-тенісистці, дуже цікаво буде спостерігати за розвитком подій, особливо на пізніх стадіях турніру", - наводить слова Клійстерс xsport.ua.

Нагадаємо, що Світоліна вийшла до третього кола "Ролан Гаррос". Варто відзначити, що кращими досягненнями в кар'єрі 23-річної українки були виходи в чвертьфінал Australian Open (2018) і "Ролан Гаррос" (2015, 2017).

Раніше "Апостроф" повідомляв про тріумф Світоліной на турнірі в Римі.