RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Українців немає: розкрилися нові деталі щодо скандалу навколо команди із Закарпаття в чемпіонаті футбольних сепаратистів

У складі команди "Карпаталья" із Закарпаття, яка брала участь у чемпіонаті світу серед футбольних сепаратистів (команд з невизнаних країн, регіонів, меншин і територій), немає громадян України.

Про це заявив прес-секретар Закарпатської обласної державної адміністрації Ярослав Галас, передає "Громадське радіо".

"У цій команді сім гравців - вихідців із Закарпаття. Деякі з них колись грали в футбольних клубах Закарпатської області, в тому числі в ФК "Говерла". Зараз жоден з них не є гравцем ні Закарпатського клубу. Всі вони - громадяни Угорщини", -

Також він додав, що деякі футболісти іноді відвідують Закарпатті, щоб провідати родичів.

"Як тільки хтось із них з'явиться в області, з ними одразу буде проведено бесіду співробітниками СБУ", - підкреслив Галас. Зокрема, Служба безпеки України хоче дізнатися, чому на гербі команди присутній прапор України.

Крім того, Галас повідомив, що виступ команди в чемпіонаті футбольних сепаратистів організував діючий депутат Берегівської райради від Демократичної партії угорців України Тібор Феєш. Коли він повернеться в Україну, з ним також будуть спілкуватися правоохоронці.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що СБУ почала перевірку щодо участі команди із Закарпаття в чемпіонаті футбольних сепаратистів.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол
Теги: СБУ, футбол