RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Швейцарія у феєричному матчі не змогла обіграти аутсайдера чемпіонату світу-2018: відеоогляд

Збірна Швейцарії грала з командою Коста-Ріки і вийшла за підсумками зустрічі в плей-офф чемпіонату світу-2018. Матч завершився внічию - 2:2, але цього виявилося достатньо для виходу в 1/8 фіналу для швейцарців.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Швейцарія - Коста-Ріка.

Костариканцы здивували Швейцарію своєю активністю з перших хвилин матчу і мали кілька можливостей для взяття воріт. Замість того, щоб забити, вони пропустили м'яч від Джемаілі в середині першого тайму. У другій половині зустрічі після подачі з кутового Уостон рахунок зрівняв. За кілька хвилин до фінального свистка команди обмінялися голами: за Швейцарію забив Дрмич, а за Коста-Ріку з пенальті відзначився Руїс.

ШВЕЙЦАРІЯ - КОСТА-РІКА: ВІДЕО ГОЛІВ

У паралельному матчі Бразилія обіграла Сербію (2:0) і виграла групу. Коста-Ріка посіла останнє місце в квартеті, а серби стали третіми.

Швейцарія - Коста-Ріка 2:2
Голи: Джемаілі, 31, Дрмич, 88 - Уостон, 56, Руїс, 90+3 (пенальті).

Швейцарія: Зоммер, Ліхтштайнер, Аканжи, Шер, Родрігес, Джака, Берами (Закарія, 60), Шакірі (Ланг, 81), Джемаілі, Эмболо, Гаврановіч (Дрмич, 69).

Коста-Ріка: Навас, Акоста, Гонсалес, Уостон, Гамбоа (Сміт, 90+3), Борхес, Гусман (Азофейфа, 90+1), Ов'єдо, Руїс, Кемпбел, Колиндрес (Уоллас, 81).

Попередження: Ліхтштайнер, Закарія, Шер — Гамбоа, Кемпбелл, Уостон.

СПЕЦПРОЕКТ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2018: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ МАТЧІВ