RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Зняли прокляття: Англія вперше виграла серію пенальті на чемпіонатах світу, відеоогляд

Збірна Англії стала останнім чвертьфіналістом чемпіонату світу-2018. У матчі 1/8 фіналу, який пройшов у Москві, англійці обіграли збірну Колумбії.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу Колумбія - Англія.

У першому таймі командам не вдалося відкрити рахунок в матчі, а після перерви Англія вийшла вперед завдяки пенальті. Карлос Санчес занадто активно боровся з Гаррі Кейном під час подачі кутового і допоміг форварду опинитися на газоні. Лідер гонки бомбардирів ЧС-2018 впевнено реалізував одинадцятиметровий і забив свій шостий гол на поточному світовій першості (три з них - з пенальті).

Колумбійцям вдалося відігратися вже в доданий до другого тайму час. Після подачі кутового головою забив Йеррі Міна, для якого цей м'яч став вже третім на турнірі.

КОЛУМБІЯ - АНГЛІЯ: ВІДЕО ГОЛІВ

В овертаймі рахунок 1:1 зберігся, і команди визначили переможця у серії пенальті. Англія допустила один промах - на удар Джордана Хендерсона зреагував Давид Оспіна, тоді як Колумбія - два. Спершу Матеус Урібе пробив в поперечину, а потім Джордан Пікфорд відбив удар Карлоса Баккі.

Відзначимо, що англійська збірна вперше в історії виграла в серії пенальті на чемпіонатах світу. Раніше англійці поступалися в трьох поспіль післяматчевих лотереях - в 1990, 1998 і 2006 роках.

У чвертьфіналі Англія зустрінеться зі збірною Швеції, яка в 1/8 фіналу обіграла збірну Швейцарії.

СПЕЦПРОЕКТ ЧЕМПІОНАТ СВІТУ-2018: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ МАТЧІВ

Колумбія - Англія - 1:1 (по пенальті - 3:4)
Голи: Міна, 90+3 - Кейн, 57 (з пенальті)

Колумбія: Оспіна, Аріас (Сапата, 116), Д. Санчес, Міна, Мохіка, Барріос, К. Санчес (Урібе, 79), Лерма (Бакка, 62), Куадрадо, Кінтеро (Мюріель, 88), Фалькао

Англія: Пікфорд, Уокер (Рашфорд, 113), Стоунз, Магуайр, Тріпп'єр, Аллі (Дайєр, 81), Хендерсон, Лінгард, Янг (Роуз, 102), Стерлінг (Варді, 88), Кейн

Попередження: Барріос, Аріас, К. Санчес, Фалькао, Бакка, Куадрадо - Хендерсон, Лингард

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ