RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У ФФУ прийняли м'яке рішення після матчу "Шахтар" - "Динамо"

Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України дискваліфікував одного з лідерів "Шахтаря" Ісмаїлі на два матчі за підсумками бійки, яка сталася в кінці матчу за Суперкубок України проти "Динамо".

Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

В кінці матчу Ісмаїлі отримав червону картку після того, як штовхнув гравця "Динамо" Микиту Бурду.

Таким чином, Ісмаїлі вже пропустив матч проти "Десни" і пропустить гру другого туру УПЛ проти "Арсенала-Київ". При цьому бразилець зможе зіграти в матчі третього туру проти "Динамо".

"При розгляді справи Ісмаїлі до уваги прийнято наступне. По-перше, раніше подібних грубих порушень у цього гравця не було. По-друге, протистояння "Динамо" і "Шахтаря" є найбільш популярними серед уболівальників поєдинками і прикрасою нашого чемпіонату. Тому серед іншого важливо, щоб команди провели ці матчі в найсильніших складах", - сказав глава КДК Андрій Шумілов.

Також в ФФУ відзначили, що "Шахтар" наполягав на дискваліфікацію Томаша Кендзьори і Тамаша Кадара, які штовхали Андрія Тотовицького, коли той лежав на газоні в кінці матчу, проте в федерації вирішили не застосовувати санкцій відносно гравців "Динамо".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в Одесі перед матчем "Шахтар" - "Динамо" сталася масова бійка.