RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

"Манчестер Сіті" у завзятому поєдинку переміг "Баварію" в Кубку чемпіонів: відеоогляд

У матчі Міжнародного кубка чемпіонів, який проходить в США, "Манчестер Сіті" здобув вольову перемогу над "Баварією".

Команди провели зустріч не в основних складах, так як багато провідних гравців ще відпочивають після чемпіонату світу-2018.

Рахунок був відкрив на 15-й хвилині, Рафінья навісив з флангу, а молодий Мерітан Шабані точно пробив головою з близької відстані - 1:0. Другий гол спорудили ветерани "Баварії". Франк Рібері блискучим пасом вивів Ар'єна Роббена один на один і голландець впевнено переграв воротаря суперників - 2:0. Скоротити розрив у рахунку "Манчестер Сіті" вдалося перед самим свистком на перерву. Бернарду Сілві здійснив блискучий прохід, який закінчився точним ударом в кут - 2:1.

На самому початку другого тайму Лукас Нмеча зіграв на добиванні і зрівняв рахунок - 2:2. А в середині тайму дубль оформив Сілва, точно пробив в кут з меж штрафного - 2:3. Більше голів глядачі не побачили і "Манчестер Сіті" здобув перемогу.

Варто зазначити, що український півзахисник Олександр Зінченко відіграв всі 90 хвилин.

"Баварія" (Німеччина) - "Манчестер Сіті" (Англія) - 2:3 (2:1)

Голи: Шабані (15), Роббен (24) - Сілва (45+1, 70), Нмеча (51)

"Баварія": Ульрайх, Рафінья (Гнабрі, 46), Річардс, Алаба, Мейер, Роббен, Шабані, Вілл (Йоханссон, 75), Коман, Рібері (Зулла, 85), Вагнер (Зіркзеє, 75).

"Манчестер Сіті": Браво, Хамфріс, Мартрет, Ляпорт (Гомес, 67), Зінченко, Болтон (Бернаби, 66), Луїс, Фоден (Гарре, 85), Махреза (Б. Сілва, 28), Нмеча, Діас (Харрісон, 67).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в матчі кубка чемпіонів "Ліверпуль" розгромив "Манчестер Юнайтед".