RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Навіть "Спартак" так не ганьбився: у мережі висміяли футбольну катастрофу "Зеніту" у Мінську

Однією з головних сенсацій після перших матчів у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи стала поразка російського футбольного клубу "Зеніт" від мінського "Динамо".

Як повідомляв "Апостроф", гра в Мінську закінчилася з рахунком 4:0 на користь динамівців.

Ця поразка викликала хвилю гніву серед уболівальників пітерської команди.

"Пригадую, кілька років тому Фурсенко збирався Лігу Чемпіонів виграти. Що ж, результати його роботи... І такі "ефективні менеджери" - в кожній державній структурі і на кожному підприємстві з часткою державної і муніципальної власності вище 50%... В цьому і є основна проблема Росії...", - нагадав один з уболівальників обіцянку керівництва клубу виграти Лігу чемпіонів.

Інший фанат процитував слова головного героя фільму "Брат-2".

"Ось скажи мені, Зеніт, в чому сила? Хіба в грошах? Ось і Фурсенко каже, що в грошах... У тебе багато грошей і що? Я ось думаю, що сила в правді, хто правий, той і сильніший", - пише уболівальник.

Багато вболівальників не соромилися у висловленнях.

"Найкращий склад Росії)) ахахаха, 4-0 від білорусів, Я кричу. Люди і позорище ... Місце бомжів у пердиві! Бабусині пенсії багато років горять в газовій немитій трубі заради нікому не потрібної іграшки з іменем Зеніт... Як же все-таки соромно((( Зеніт тепер багато років не відмиється, всі будуть їм згадувати цю ганьбу ((... Скільки стібали Спартак за АЕК і Санкт-Галлен, і програти Мінську 0-4, команді рівня вище перерахованих - навіть Спартак так не ганьбився)... Зеніт і Спартак вказали місце Росії в футбольному світі. А то після ЧС рожеві окуляри у багатьох з'явилися))) ", - такі оцінки дали вболівальники грі "Зеніту".

Гра у відповідь відбудеться 16 серпня в Санкт-Петербурзі. Зустріч пройде при порожніх трибунах.