RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Мер обласного центру обматюкав суддів після матчу чемпіонату України: опубліковано відео

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків накинувся на арбітрів з нецензурною лайкою після матчу четвертого туру чемпіонату України в першій лізі між "Прикарпаттям" і "Колосом", який завершився з рахунком 0:1.

Градоначальник залишився вкрай незадоволений роботою головного судді поєдинку Геннадія Серпутько, який на 17-й хвилині видалив захисника "Прикарпаття" Віктора Данищука. До того ж, в компенсований час другого тайму перемогу "Колосу" приніс гол Віталія Гавриша.

Після матчу Марцінків переслідував суддів до роздягальні, вигукуючи на їхню адресу образи. Крім того, мер звинуватив арбітрів у підкупі.

"Пішли звідси, с*ки. Заплатили бабки вам, б**ть. Пішли звідси, позорники!" - кричав Марцінків.

Втихомирити мера намагалася його дружина, але ситуація була врегульована тільки після втручання поліції.

Через деякий час Марцінків приніс вибачення на своїй сторінці в Facebook.

"Прошу вибачення за свої слова і емоції на футбольному матчі, тому що давно не бачив такого відвертого суддівства в одну сторону. Футбол - це гра, де виграють кращі. Сьогодні кращі були гравці "Прикарпаття".

Наші хлопці, які є жителями нашого міста і області грали дуже добре, але суддя вирішив на 15 хвилині видалити нашого гравця, потім почав роздавати картки захисникам, потім кожен дотик судив в одну сторону. Коли жорстко збили нашого гравця з важкою травмою в нападі, не зупинив гру, а демонстративно дав продовжувати грати", - написав Марцінків.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що фанат розбив голову арбітру під час матчу Ліги Європи.