RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Тренер "Шахтаря" відповів на жорстоку заяву боса "Зорі"

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека відповів на образу з боку генерального директора "Зорі" Сергія Рафаїлова.

Слова португальського тренера наводить офіційний сайт "Шахтаря".

"Не уявляю, хто це писав і говорив. Я не знаю цієї людини, тому не можу ніяк прокоментувати. Можу лише привітати "Зорю", тому що вона виграла заслужено. Це була не удача, а дійсно їх заслуга. Мої щирі вітання "Зорі", тренеру і футболістам.

Тепер по "Бразі". Я охарактеризував "Зорю" як команду, яка знаходиться на третьому місці в чемпіонаті України, як команду, яка чудова у своїй грі і показує цікавий футбол. Однак я сказав, що "Брага" сильнішим за "Зорю". І навіть зараз, незважаючи на те, що пройшла "Зоря", я продовжую говорити, що "Брага" сильніше. Навіть сам тренер "Зорі" сказав, що "Брага" сильніше", - сказав Фонсека.

"Якщо говорити про той факт, що я хотів, щоб "Брага" пройшла далі, - це абсолютно нормально. Це мій колишній клуб, де у мене величезна кількість друзів. Якщо завтра я не буду в "Шахтарі", а він буде грати в Португалії, я абсолютно впевнений, що буду вболівати за "Шахтар", незалежно від суперника, з яким він зустрінеться. Це абсолютно нормальні ситуації, в них немає нічого особливого. я завжди ставлюся з великою повагою до цього, саме тому я тоді так сказав. Але у людей є свобода слова, і вони можуть говорити все, що хочуть і думають. але я не буду кому ентіровать це", - додав португалець.

Нагадаємо, Рафаїлом назвав Фонсека "х*секой" через те, що португальський тренер перед зустріччю "Зорі" з "Брагою" в кваліфікації Ліги Європи віддав перевагу португальському клубу.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в "Шахтарі" жорстко відповіли на скандальну заяву "Динамо".