RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

"Ювентус" з Роналду ледь не зганьбився в чемпіонаті Італії: відеоогляд

У матчі першого туру чемпіонату Італії "Ювентус" на виїзді здобув важку перемогу над "К'єво".

У цьому поєдинку з перших хвилин на поле вийшов зоряний новачок туринського клубу Кріштіану Роналду.

Рахунок був відкритий на самому початку матчу. Пьянич виконав подачу зі штрафного, К'єлліні невдало пробив головою в падінні і Хедіра з близької відстані розстріляв ворота - 0:1. "Ювентус" спробував розвинути успіх, але Диба, Роналду і Дуглас Коста не використали вигідні моменти. Це призвело до того, що в кінцівці першого тайму Стемпіньскі після навісу в штрафну точно пробив головою з близької відстані - 1:1.

А на початку другої половини Джаккеріні заробив пенальті і сам його реалізував - 2:1. "Ювентус" кинувся відіграватися, дуже активний був Роналду, але його удари або відбивав воротар, або їм не вистачало точності. Ближче до кінця зустрічі захисник "К'єво" Бані після кутового відправив м'яч у власні ворота - 2:2. Через кілька хвилин Манджукич забив третій гол, але він був скасований через гру рукою Роналду в цьому епізоді. Але все-таки "Юве" вдалося дотиснути суперника. Коста прострілив з флангу і Бернардескі точно пробив з близької відстані - 2:3.

У цьому поєдинку 33-річний Роналду завдав вісім ударів по воротах (в створ воріт - чотири), але так і не відзначився результативними діями.

"К'єво" - "Ювентус" - 2:3 (1:1)

Голи: Стемпіньскі (38), Джаккеріні (56, з пенальті) - Хедарі (3), Бані (75, автогол), Бернардескі (90+3)

"К'єво": Соррентіно, Бані, Каччаторе, Томовіч, Россеттіні, Джаккеріні, Радовановіч, Хетемай (Обі, 78), Депаолі, Рігоні, Стемпіньскі (Джорджевіч, 66).

"Ювентус": Щесни, К'єлліні, Канселу, Алекс Сандро, Бонуччі, Дуглас Коста (Манджукич, 64), Хедіра (Джан, 84), Пьянич, Куадрадо (Бернардескі, 56), Роналду, Дибала.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Ювентус" програв "Реалу" в матчі Міжнародного кубка чемпіонів.