RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

"Шахтар" провів незвичайну презентацію, присвячену старту в Лізі чемпіонів

Донецький "Шахтар" провів фотовиставку, присвячену виступу клубу в Лізі чемпіонів.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

В експозиції, виставленої в київському ЦУМі, представлені історичні фотографії з самими важливими моментами матчів "Шахтаря" у Лізі чемпіонів. Захід відвідали головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека і його асистент Ігор Дуляй, а також воротар Андрій П'ятов. Крім того, були присутні легендарні гравці "Шахтаря" Геннадій Зубов, Сергій Попов, Валерій Кривенцов, Дмитро Шутков і В'ячеслав Шевчук.

"Для мене велика честь бути поруч з легендами, які створювали красиву історію "Шахтаря". Це привід для гордості не тільки для вболівальників клубу, але і для всіх українців. Ліга чемпіонів - особливий турнір, який просуває в тому числі країну і її футбол, змагання з почуттям величезної відповідальності. Це вимогливі і складні матчі з найкращими європейськими командами. Ніхто і ніколи не може бути впевнений в результаті в Лізі чемпіонів. Але є щось більше, ніж результат, - імідж українського футболу. Ми завжди хочемо перемагати", - сказав Фон сека.

Виставка буде працювати до 4 жовтня, щодня з 10:00 до 22:00 на сьомому поверсі ЦУМу.

Нагадаємо, що "Шахтар" зіграє в Лізі чемпіонів в одній групі з "Манчестер Сіті", "Гоффенхаймом" і "Ліоном". "Шахтар" стартує в турнірі домашнім матчем з "Гоффенхаймом". Поєдинок пройде в Харкові 19 вересня і розпочнеться о 19:55.

СПЕЦПРОЕКТ ЛІГА ЧЕМПІОНІВ-2018/2019: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯД ВСІХ ІГОР

Раніше "Апостроф" повідомляв прогноз букмекерів на вихід "Шахтаря" у плей-офф Ліги чемпіонів.