RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Стала відома можлива дата наступного бою Усика

Відомий промоутер Едді Хирн заявив, що бій між британським боксером Тоні Белью (30-2-1, 20 КО) і абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі українцем Олександром Усиком (15-0, 11 КО) може відбутися 10 листопада.

Про це Хирн розповів в інтерв'ю talkSPORT.

"Я як і раніше в шоці, що цей ліверпульський псих Тоні Белью хоче битися з Усиком. Белью здобув дві блискучі перемоги над Девідом Хеєм. Як не дивно це звучить, але Белью виглядає краще, ніж в молоді роки. Усик надав йому неймовірний шанс. Тепер він може очолити дивізіон, якщо переможе Усика. Букмекери і експерти не вірять в Белью, але цей хлопець завжди плював на їх думку.

Якщо все пройде гладко, то ми підпишемо контракт на цьому тижні. Дата бою - 10 листопада. Місцем проведення, швидше за все, стане Манчестер. Це буде перший поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу на території Британії. Якщо переможе аутсайдер Белью, то британські ЗМІ кілька днів будуть писати тільки про це. Інтернет просто вибухне", - сказав Хирн.

Нагадаємо, що 31-річний Усик в червні переміг росіянина Мурата Гассієва і став володарем чемпіонських поясів за версіями WBO, WBC, WBA і IBF. Що стосується 35-річного Белью, то раніше він був чемпіоном світу за версією WBC в "крузервейте", а потім перейшов у важку вагу і двічі переміг Хея в виставкових боях.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Белью впевнений в перемозі над Усиком.