RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Майте совість: екс-гравець збірної України жорстко пройшовся по "Динамо"

Екс-гравець збірної України Олександр Алієв розкритикував київське "Динамо" після вильоту команди з Ліги чемпіонів і невдалої гри на старті сезону.

Слова Алієва наводить FootballHub.

"У "Динамо" просто головний тренер мій друг, це Хацкевич. А то в який зараз футбол київське "Динамо" грає... Воно мені не цікаво навіть стало дивитися. Я не кажу, що Саня - поганий тренер. Він тренер хороший, але він не виходить грати на футбольне поле. Я знаю, як він може і як він міг грати в футбол. А це все залежить від футболістів, які знаходяться в "Динамо". Рівень їх дуже слабкий", - сказав Алієв.

"Я зараз дивився гру з "Аяксом" вдома. Мені ця гра не сподобалася. Прийшло 50 тисяч, а потім ми скаржимося, чому у нас на чемпіонат люди не ходять, чому порожні стадіони. На що приходити дивитися? От кажуть: "Циганков, Бесєдін". Я візьму навіть по останній грі. Ось я теж в футбол грав, бачив футбол не здалеку. Ось Циганков. Ти - лідер команди, що ти показав? Ось де треба показувати.

Чемпіонат для мене, коли я грав, це як тренування було. Ось, будь ласка, є європейські матчі, ти виходиш і показуєш, що ти лідер команди. Тягни на собі команду, роби щось! А так... Вийшла, вибачте мене, вся команда обіср***ся. При 50 тисячах нічого не показати, просто нічого... Навіщо людям приходити. Вони ж витрачають теж свої гроші. Ви хоча б совість майте", - сказав екс-гравець збірної України.

Нагадаємо, після поразки з рахунком 1:3 на виїзді "Динамо" на своєму полі зіграло з "Аяксом" внічию - 0 0.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що Олександр Хацкевич спростував інформацію про те, що вирішив піти у відставку.