RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

"Локомотив" розгромно програв в Лізі чемпіонів: відеоогляд

У матчі першого туру групового турніру Ліги чемпіонів турецький "Галатасарай" на своєму полі крупно переміг московський "Локомотив".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Галатасарай" - "Локомотив".

Рахунок був відкритий на початку зустрічі. Родрігес підхопив м'яч на фланзі, змістився в центр і точно пробив в кут з лінії штрафної - 1:0. Після цього турки продовжили атакувати, але не зуміли розвинути успіх. Потім ініціатива перейшла до росіян. В одному з епізодів захисник "Галатасарая" навіть вибив м'яч з порожніх воріт після удару Міранчука. Втім, туркам вдалося зберегти перевагу до перерви.

Початок другого тайму видався більш закритим і "Локомотиву" вже не вдавалося створювати небезпечні моменти. В середині тайму "Галатасарай" заробив штрафний, який майстерно реалізував Дердійок - 2:0. У самій кінцівці зустрічі Акбаба заробив пенальті, який реалізував Інан - 3:0.

"Галатасарай" - "Локомотив" - 3:0 (1:0)

Голи: Родрігес (10), Дердійок (67), Інан (90+4, з пенальті)

"Галатасарай": Муслера, Ліннес, Азіз, Донк, Нагатомо, Родрігес (Інан, 90), Н'Діайе, Фернандо, Беланда (Майкон, 73), Акбаба, Дердійок (Оньєкуру, 82)

"Локомотив": Гільєрме, Хеведес, Чорлука, Кверквелія, Ігнатьєв (Едер, 69), Ідову, Крихов'як, І. Денисов, Ал. Міранчук (Ан. Міранчук, 86), Фернандеш, Фарфан.

Попередження: Н'Діайе, Фернандо - Чорлука, Ідову, Денисов, Гілерме

Вилучення: Н'Діайе

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Ліверпуль" вирвав перемогу у ПСЖ у феєричному матчі Ліги чемпіонів.