RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Шахтар - Хоффенхайм: прогнози фахівців на матч Ліги чемпіонів

19 вересня в рамках першого туру групового етапу Ліги чемпіонів в Харкові відбудеться матч між "Шахтарем" і "Хоффенхаймом".

ШАХТАР - ХОФФЕНХАЙМ: ДИВИТИСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ МАТЧУ

Експерти поділилися своїми прогнозами на старт "Шахтаря" в Лізі чемпіонів.

Екс-форвард "Шахтаря" і збірної України Олексій Бєлік висловив думку, що на користь "гірників" говорить досвід команди на євроарені.

"Шахтар" - це команда, яка багато вже побачила. Має солідний міжнародний досвід, якимось "Хоффенхаймом" їх уже не налякати. Гірники вдома обігравали "Наполі", "Рому", "Манчестер Сіті" і багато інших клубів з гучними іменами. Німецький клуб тільки дебютує в Лізі чемпіонів. Вони провели у себе в чемпіонаті всього три матчі, в яких пропустили шість м'ячів, а це говорить про проблему в захисті. "Хоффенхайм" на виїзді і вдома - це дві різні команди. Плюс в команді багато травмованих, тому з усього цього потрібно знаходити вигоду.

Думаю, буде невелика перевага на боці "Шахтаря", який буде думати про перемогу. "Гірники" є фаворитами в цьому протистоянні", - цитує Бєліка UA-football.

ШАХТАР - ХОФФЕНХАЙМ: ПРОГНОЗ БУКМЕКЕРІВ

Екс-півзахисник збірної України Олег Шелаєв вважає, що матч завершиться внічию.

"У матчі Ліги чемпіонів буде важливо, як у Шахтаря вийде вихід з оборони в атаку. Головне - обійтися без грубих помилок, не втрачати часто м'яч. Так, іноді у Пятова і Ракицького таке трапляється, але без промахів у футболі ніхто не обходиться. Вони досвідчені гравці і самі себе контролюють - їм не потрібен тренерський наганяй. Але, повторюся, помилки - це частина гри.

У першому турі Ліги чемпіонів всім є що доводити, і всі сподіваються на успіх. Цим і небезпечний стартовий поєдинок турніру. Багато хто чекає перемоги Шахтаря, проте, я думаю, що буде нічия, і вона стане не найгіршим початком для гірників", - цитує Шелаєва "Команда №1".

Екс-тренер "Металіста" Ігор Рахаєв припустив, що на перший план у матчі вийде реалізація.

"У Харкові буде дуже серйозна підтримка. Зараз у "Шахтарі" грають два харківських гравця і їх тут дуже люблять. Я думаю, що перевага буде у "Шахтаря", а там залежить тільки від реалізації", - наводить слова Рахаєва сайт телеканалів "Футбол 1/2".

СПЕЦПРОЕКТ ЛІГА ЧЕМПІОНІВ-2018/2019: НОВИНИ, РЕЗУЛЬТАТИ МАТЧІВ, ТАБЛИЦІ, ВІДЕО ОГЛЯДИ ВСІХ ІГОР

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що головний тренер "Хоффенхайма" зробив важливу заяву перед матчем проти "Шахтаря".