RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

"Шахтар" сенсаційно втратив очки в першому турі Ліги чемпіонів

Донецький "Шахтар" стартував у Лізі чемпіонів домашнім матчем проти німецького "Гоффенгайма". "Гірники" не зуміли обіграти дебютанта турніру.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Гоффенгайм".

"Шахтар" пропустив швидкий гол після невпевнених дій захисників, які дозволили пройти вертикальному пасу на Флоріана Грілліча. Півзахисник вийшов на ворота і переграв Андрія П'ятова. "Шахтар" відігрався в середині тайму - класний прохід в штрафну точним ударом в дальній кут завершив Ісмаїлі. Однак на 38-й хвилині помилка П'ятова при подачі кутового знову вивела гостей вперед - Ховард Нордтвейт головою відправив м'яч у сітку.

У другому таймі "Шахтар" грав більш агресивно і виглядав краще pf суперника, однак забив лише один раз - Майкон, який вийшов на заміну, відзначився ефектним дальнім ударом.

Уже в компенсований до другого тайму час перемогу "гірникам" міг приносити Марлос, але після його удару з меж штрафного м'яч влучив у захисника.

ШАХТАР - ГОФФЕНГАЙМ: ВІДЕО ГОЛІВ

"Шахтар" - "Гоффенгайм" - 2:2

Голи: Ісмаїлі, 27, Майкон, 81 - Грілліч, 6, Нордтвейт, 38

"Шахтар": Пятов, Бутко, Хочолава, Ракицький, Ісмаїлі, Патрік (Майкон, 76), Степаненко, Марлос, Тайсон, Болбат (Коваленко, 56), Мораес.

"Гоффенгайм": Бауманн, Нордтвейт, Фогт, Пош, Кадержабек, Грілліч, Біттенкурт (Демірбай, 63), Шульц, Салаї (Цубер, 75), Крамаріч (Нельсон, 85), Жоелінтон.

Попередження: Мораес, Патрік, Ракицький - Грілліч.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ