RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Найкращий клуб світу здобув важку перемогу в чемпіонаті Іспанії: відеоогляд

Мадридський "Реал" в матчі п'ятого туру чемпіонату Іспанії на своєму полі з мінімальним рахунком переміг "Еспаньол".

"Реал" міг відкрити рахунок на самому початку зустрічі, але Іско з близької відстані пробив повз ворота. Незабаром відзначитися могли гості, але Пьятті не використав відмінний момент. В кінці першого тайму Модріч пробив по воротах, м'яч влучив у захисника і відскочив до Асенсіо, удар якого був точний. Гравці "Еспаньола" вимагали скасувати гол, вважаючи, що Асенсіо був в офсайді, але повтор підтвердив правильність рішення судді. У другому таймі "Реал" продовжував атакувати, але самий забійний момент був у "Еспаньола". Іглесіас увірвався в штрафну "Реала", перекинув м'яч через Куртуа, але влучив у поперечину.

Завдяки цій перемозі "Реал" з 13 очками вийшов на перше місце в турнірній таблиці, але його може обійти "Барселона", яка має гру в запасі.

"Реал" - "Еспаньол" - 1:0 (1:0)

Гол: Асенсіо, 41.

"Реал": Куртуа, Одріосола, Варан, Рамос, Начо, Каземіро, Модріч, Себальос (Васкес, 63), Іско (Льоренте, 79), Асенсіо, Бензема (Діас, 60).

"Еспаньол": Дієго Лопес, Хаві Лопес, Налдо, Ермосо, Віла, Дардер (Санчес, 55), Рока, Гранеро, Іглесіас, Перес (Гарсія, 70), П'ятті (Баптістао, 55).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Реал" переміг "Рому" у Лізі чемпіонів.