RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Росії поліція нарешті взялася за футболістів-бешкетників, які жорстоко побили двох людей

Поліція затримала футболістів збірної Росії Олександра Кокоріна і Павла Мамаєва, які побили в Москві двох людей.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

За інформацією "Рен-ТВ" Кокорін і Мамаєв вже затримані. Втім, в поліції цю інформацію спростовують.

У той же час "Інтерфакс" повідомляє про те, що правоохоронці відправили футболістам порядку з викликом на допит на адресу їхніх клубів. Їх планують допитати у відділі поліції "Пресненський". Якщо Кокорін і Мамаєв не прийдуть, тоді їх доставлять на допит примусово.

Нагадаємо, футболісти разом ще з кількома друзями, в тому числі молодшим братом Кокоріна, вранці 8 вересня спершу напали на водія відучої "Першого каналу" Ольги Ушакової Віталія Соловчука, а також розбили машину, після чого в кафе побили відомого російського чиновника Дениса Пака.

Відзначимо, що в Російській Прем'єр-лізі засудили поведінку футболістів: "Цей вчинок кидає тінь не тільки на славні імена ФК "Зеніт" і ФК "Краснодар", а й на весь російський футбол. Ми вважаємо, що винні мають понести найсуворіше покарання. хуліганам не місце у футболі!".

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в "Краснодарі" планують розірвати контракт з Мамаєвим, в той же час "Зеніт" м'яко відреагував на скандал з Кокоріним.

Також нагадаємо, що в мережу потрапили відео жорстокого побиття водія, а також чиновника. За відео з бійкою в кафе футболісти пропонували солідну суму.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол