RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Зробимо все: в російському клубі жорстко відреагували на п'яний дебош футболіста збірної Росії

Футбольний клуб "Краснодар", за який виступає Павло Мамаєв, який побив чиновника і водія телеведучої "Першого каналу" у Москві. виступив з офіційною заявою з приводу скандалу.

"Ми перший раз зіткнулися з такою ситуацією, коли розпочато кримінальне розслідування інциденту, пов'язаного з футболістом клубу. Те, що ми побачили на відео – це обурливо. І цьому не може бути ніяких виправдань.

Перше, що ми можемо зробити – це застосувати всі можливі санкції, зазначені в контракті. Ми накладемо на гравця максимальний штраф і відсторонимо від тренувань з першою командою.

В даний момент ми вивчаємо, як розірвати контракт з гравцем. На жаль, контракти складені таким чином, що вони максимально захищають професійних спортсменів. Але ми зробимо все, щоб цього домогтися", - повідомили в клубі.

Аналогічне рішення обіцяє прийняти і керівництво "Зеніту" по відношенню до другого учасника скандалу - Олександра Кокоріна. За неофіційними даними, в клубі вже вирішили розірвати контракт з нападником.

У той же час Геннадій Удунян, адвокат побитого чиновника Дениса Пака, заявив, що стосовно нападників Олександра Кокоріна і Мамаєва заведено кримінальну справу.

"Було порушено кримінальну справу за статтею 116 "Побої", але ми будемо клопотати про те, щоб перекваліфікувати її на більш тяжку. У Пака є струс, закрита черепно-мозкова травма і забої тілесних тканин", - сказав він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що російські футболісти жорстоко побили ще одного людини.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Спорт Тема: Футбол