RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Буде легкий поєдинок: експерт дав прогноз на бій Усик - Беллью

10 листопада абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі українець Олександр Усик вийде в ринг проти британця Тоні Белл.

Експерт і коментатор боксу В'ячеслав Поночовный в інтерв'ю "Апострофу" заявив, що українця чекає складний поєдинок.

"Інтрига в цьому поєдинку є. Зрозуміло одне - за очками Усика не переграти і сам Беллью про це говорив. Але ажіотаж буде, тому що Беллью – відомий боєць у Великобританії, який вже хотів закінчувати свою кар'єру.

Я очікую хорошого поєдинку. І саме в поєдинку з Беллью Усик знову зможе проявити свої найкращі якості. Думаю, це буде легкий бій для Саші, тому що у нього дуже великі переваги в багатьох компонентах – швидкість, маневреність. Єдине, що є у Беллью - це удар. Якщо Тоні зловить, то Олександру мало не здасться. Але Усик мало пропускає і добре тримає, навіть якщо пропускає. Тому у Беллью шанси невеликі і про це говорять навіть коефіцієнти букмекерів. Немає сенсу ставити на Олександра, тому що занадто великий розрив.

У будь-якому випадку нас чекає цікавий бій, який потрібен для розкрутки Олександра. Він в принципі вже зірка, але перед тим, як переходити у надважку вагу, Усик буде битися з відмінним суперником, щоб знову підтримати свою форму і показати, наскільки він готовий переходити в супертяжі", - сказав експерт.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що Усик зробив важливу заяву про бій з британським боксером.