RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Суперники "Шахтаря" видали неймовірну гольову перестрілку в Лізі чемпіонів: відеоогляд

У матчі третього туру групового турніру Ліги чемпіонів в групі F німецький "Гоффенгайм" на своєму зіграв внічию з "Ліоном" з рахунком 3:3. Нагадаємо, що в іншому матчі цієї групи "Шахтар" вдома програв "Манчестер Сіті".

В середині першого тайму рахунок відкрив форвард гостей Траоре, але через кілька хвилин рівновагу відновив Крамаріч. На початку другої половини зустрічі Крамаріч оформив дубль і вивів "Гоффенгайм" вперед. Втім, "Ліон" незабаром завдяки голам Ндомбеле і Депая повернув собі лідерство. Спас господарів від поразки Жоенлінтон, який відзначився в компенсований час.

Після цього матчу "Ліон", набравши п'ять очок, займає друге місце в групі. "Гоффенгайм" знаходиться на третій позиції, маючи в своєму активі два очки.

У наступному турі команди знову зустрінуться між собою, на цей раз у Франції. Матч відбудеться 7 листопада.

"Гоффенгайм" Німеччина - "Ліон" Франція - 3:3 (1:1)

Голи: Крамаріч (32, 47), Жоенлінтон (90+2) - Траоре (26), Ндомбеле (59), Депай (67)

"Гоффенгайм": Бауманн, Акпогума, Фогт, Ермін Бічакчіч (Нелсон, 73), Кадержабек, Грілліч, Демірбай, Шульц, Бельфоділь (Цубер, 81), Салаї (Жоелінтон, 60), Крамаріч.

"Ліон": Антоні Лопеш, Тете, Марсело, Денайер, Менді, Ндомбеле, Тузара, Ауар, Траоре (Діоп, 90), Депай (Дембеле, 81), Тер'є (Феррі, 82).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що "Гоффенгайм" зіграв внічию з "Шахтарем" в Лізі чемпіонів.