RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

"Шахтар" зазнав першої поразки в Лізі чемпіонів: відеоогляд

У рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів "Шахтар" в Харкові приймав "Манчестер Сіті". "Гірники" зазнали поразки з рахунком 0:3.

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Манчестер Сіті".

Без своїх лідерів Тайсона і Марлоса підопічні Паулу Фонсеки не змогли нічого протиставити чемпіону Англії.

"Манчестер Сіті" домінував в першому таймі і вже за перші півгодини 12 разів пробив по воротах. На 28-й хвилині Давид Сільва пробив в штангу, а через дві хвилини відкрив рахунок в матчі, відправивши м'яч у нижній кут воріт. Минуло ще п'ять хвилин, і гості збільшили свою перевагу - Емерік Ляпорт головою замкнув подачу з кутового.

У другому таймі гості довели рахунок до великого - контратаку "Сіті" завершив Бернарду Сілва. Після його удару з-за меж штрафного м'яч влетів в сітку від штанги. "Гірники" могли забити гол престижу, але Фернандо із забійної позиції пробив вище воріт.

ШАХТАР - МАНЧЕСТЕР СІТІ: ВІДЕО ГОЛІВ

Таким чином, після трьох турів у "Шахтаря" - 2 очка, у "Ман Сіті" - 6 очок. "Гірники" опустилися на останнє місце в своїй групі, маючи стільки ж очок, скільки і у "Хоффенхайма".

"Шахтар" - "Манчестер Сіті" - 0:3
Голи: Д. Сільва, 30, Емерік Ляпорт, 35, Б. Сілва, 71.

"Шахтар": Пятов, Матвієнко, Кривцов, Ракицький, Ісмаїлі, Майкон, Степаненко, Нем (Болбат, 69), Коваленко (Патрік, 62), Фернандо (Дентіньо, 85), Мораес.

"Манчестер Сіті": Едерсон, Стоунз (Уокер, 80), Отаменді, Ляпорт, Менді, Де Брюйне (Б. Сілва, 69), Фернандіньо, Д. Сільва, Марез, Жезус (Фоден, 87), Стерлінг.

Попередження: Кривцов - Отаменді.

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ