RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

"Шахтар" виграв донецьке дербі в видовищному матчі Кубка України: відеоогляд

Донецький "Шахтар" вийшов у чвертьфінал Кубка України. В рамках 1/8 фіналу "гірники" в результативному матчі обіграли "Олімпік".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Шахтар" - "Олімпік".

У першому таймі "Шахтар" домінував на полі, проте втілити перевагу в небезпечні моменти і забиті голи не зумів.

На початку другої половини матчу одна з рідкісних вилазок "Олімпіка" в атаку призвела до того, що Микола Матвієнко збив Дмитра Білонога, який сам реалізував пенальті.

"Шахтар" відповів також з пенальті. Дмитро Гришко притримав у штрафному "гірників" Жуніора Мораеса, за що отримав другу жовту картку. Бразильський форвард впевнено забив з "точки". Ще через три хвилини господарі вийшли вперед - Андрій Тотовицький отримав пас від Веллінгтона Нема, увірвався в штрафну і сильним ударом пробив голкіпера.

"Олімпік" зумів відігратися навіть у меншості - Олексій Гай випередив голкіпера і з близької відстані відправив м'яч у сітку. Однак слідом гості пропустили - Олег Данченко, виконуючи подачу з правого флангу, закрутив м'яч у дальній кут воріт.

"Шахтар" - "Олімпік" - 3:2

Голи: Мораєс, 64 (з пенальті), Тотовіцкій, 66, Данченко, 83 - Білоног, 55 (з пенальті), Гай, 81.

"Шахтар": Шевченко, Данченко, Кривцов, Хочолава, Матвієнко, Алан Патрік (Майкон, 60), Коваленко, Нем, Тотовіцкій, Фернандо (Дентіньо, 41), Мораєс (Мудрик, 68).

"Олімпік": Кринський, Ксьонз (Зубейко, 46), Гришко, Цимбалюк, Немчанінов, Кольцов, Гай, Пасіч, Політило, Білоног (Балашов, 78), Шиндер (Тейшера, 70).

Попередження: Хочолава - Гришко, Кольцов.

Вилучення: Гришко, 62 (друга жовта картка).

ВІДЕООГЛЯД МАТЧУ