RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

"Манчестер Сіті" принизив "Шахтар" у Лізі чемпіонів: відеоогляд

У Манчестері відбувся матч четвертого туру групового етапу Ліги чемпіонів, в якому місцевий "Манчестер Сіті" приймав український "Шахтар".

"Апостроф" провів онлайн-трансляцію матчу "Манчестер Сіті" - "Шахтар".

"Манчестер Сіті" швидко зумів відкрити рахунок у матчі - Ріяд Марез прострілив у воротарську, де ніхто не завадив Давиду Сільві в дотик відправити м'яч у сітку.

У середині тайму господарі збільшили свою перевагу завдяки арбітру. Віктор Кашшаї, сумно відомий українським уболівальникам по роботі на матчі Україна - Англія на Євро-2012, подарував "Ман Сіті" пенальті. Рахім Стерлінг, намагаючись пробити, спіткнувся об газон і впав у штрафному "Шахтаря". Арбітр вирішив, що англійця збивав Микола Матвієнко, який суперника навіть не торкався.

На початку другого тайму "Ман Сіті" довів рахунок до великого - Стерлінг після пасу від Олександра Зінченка промчав до штрафної і красивим ударом відправив м'яч у дальній кут.

Однак на цьому "городяни не зупинилися. Спершу Кашшаї призначив ще один пенальті в ворота "гірників", і Жезус оформив дубль. Потім Марез відзначився ударом з гострого кута, з яким не зумів впоратися Пятов, а крапку в матчі вже в компенсований час поставив Жезус - бразилець оформив хет-трик, перекинувши голкіпера.

МАНЧЕСТЕР СІТІ - ШАХТАР: ДИВИТИСЯ ВІДЕО ГОЛІВ

Ця поразка стала для "Шахтаря" найбільшою при нинішньому головному тренерові Паулу Фонсеці.

Таким чином, "Ман Сіті" набрав 9 очок і очолює групу F, а "Шахтар" йде останнім, маючи в активі 2 очки. У "Ліона" - 6 очок, у "Хоффенхайма" - 3 очка.

"Манчестер Сіті" - "Шахтар" - 6:0

Голи: Д. Сільва, 14, Жезус, 24 (з пенальті), 72 (з пенальті), 90+2, Стерлінг, 49, Марез, 84.

"Шахтар": Пятов, Матвієнко, Кривцов, Ракицький, Ісмаїлі, Степаненко, Майкон (Алан Патрік, 78), Болбат, Коваленко, Тайсон (Нем, 77), Мораєс (Кайоде, 63).

"Манчестер Сіті": Едерсон, Уокер (Данило, 61), Стоунз, Ляпорт, Зінченко, Д. Сільва (Гюндоган, 73), Фернандіньо (Делф, 76), Б. Сілва, Стерлінг, Жезус, Марез.